E-CLUB

Verticcio Brasil FAZENDA LAGOA 1kg

Fazenda Lagoa - „jazerná farma" - leží v nadmorskej výške 900 až 1100 metrov v Sul de Minas, kávovom srdci brazílskeho štátu Minas Gerais. Je vo vlastníctve Marcela Vieira, ktorého praded založil svoju prvú plantáž na svahoch Serra do Pau D'Alho pred viac ako 100 rokmi. Pôvodný statok stále stojí, so širokou verandou a nádvorím, kde v súčasnosti Fazenda Lagoa kombinuje bohatú tradíciu pestovania kávy s modernou poľnohospodárskou technikou. Pokročilá spracovateľská technológia zahŕňa rozvlákňovacie stroje, sušiace terasy s rozlohou 6 000 metrov štvorcových, sušičky, osem drevených košov na skladovanie kávy v pergamene („pergamino") a suchý mlyn. Zrelé kávovníkové čerešne sú roztriedené a premiestnené do vysúšacích terás farmy v ten istý deň, v ktorý sa zbierali. Úroda kávovníkov z viac ako 200 hektárov sa starostlivo delí na rôzne odrody - acaiá, icatú, bourbon, catuaí a mundo novo. Farma tiež zahŕňa asi 600 hektárov lesných rezervácií, ktoré poskytujú prostredie stovkám rôznych pôvodných druhov vtákov. Chuť: lieskový orech, sušené ovocie, kakao

01880

Nový

1 ks skladom

32,30 € s DPH

38,00 €

32,30 € za kg

Logo GP WebPay Logo: Akceptované typy platobných kariet

Pražená zrková káva

Producent: Marcelo Viera
Zloženie: 100% Arabika
Región: Sul de Minas < Monte Belo < Brasil
Odroda: Mundo Novo, Catuaí, Icatú, Bourbon
Zber: Jún - September 
Spôsob spracovania: Washed - mokrá metóda
Nadmorská výška: 900 – 1 100 m n.m.
Hmotnosť: 1 kg

Čerstvo pražené na Slovensku

 

Ohodnotiť

Verticcio Brasil FAZENDA LAGOA 1kg

Verticcio Brasil FAZENDA LAGOA 1kg

Fazenda Lagoa - „jazerná farma" - leží v nadmorskej výške 900 až 1100 metrov v Sul de Minas, kávovom srdci brazílskeho štátu Minas Gerais. Je vo vlastníctve Marcela Vieira, ktorého praded založil svoju prvú plantáž na svahoch Serra do Pau D'Alho pred viac ako 100 rokmi. Pôvodný statok stále stojí, so širokou verandou a nádvorím, kde v súčasnosti Fazenda Lagoa kombinuje bohatú tradíciu pestovania kávy s modernou poľnohospodárskou technikou. Pokročilá spracovateľská technológia zahŕňa rozvlákňovacie stroje, sušiace terasy s rozlohou 6 000 metrov štvorcových, sušičky, osem drevených košov na skladovanie kávy v pergamene („pergamino") a suchý mlyn. Zrelé kávovníkové čerešne sú roztriedené a premiestnené do vysúšacích terás farmy v ten istý deň, v ktorý sa zbierali. Úroda kávovníkov z viac ako 200 hektárov sa starostlivo delí na rôzne odrody - acaiá, icatú, bourbon, catuaí a mundo novo. Farma tiež zahŕňa asi 600 hektárov lesných rezervácií, ktoré poskytujú prostredie stovkám rôznych pôvodných druhov vtákov. Chuť: lieskový orech, sušené ovocie, kakao

Podobné produkty

Prezeraním týchto stránok vyjadrujete súhlas s používaním cookies súborov.