Verticcio Costa Rica Las Lajas Perla Negra 250g

Rodina Chacón Solano pestuje a spracováva kávu v Las Lajas viac ako 80 rokov po tri generácie a ich farma je jednou z mála fariem v Kostarike, ktorá je úradne certifikovaná ako ekologická. Výrobné procesy prebiehajú úplne bez chemikálií a agro-toxínov. Las Lajas sa nachádza v nadmorskej výške 1 300 - 1 500 m na úpätí sopky Poás v regióne Sabanilla de Alajuela v centrálnom údolí Kostariky. Táto svieža a úrodná oblasť sa vyznačuje silnými a pravidelnými zrážkami okolo 3000 mm počas 150 dní v roku. Čerešne sú selektívne vyberané, zbierajú sa iba úplne zrelé a najkvalitnejšie plody, ktoré sa spracúvajú v najmodernejšom mikromile priekopníckou metódou „Perla Negra“ (spracúvajú sa iba tie najzreteľnejšie a najdokonalejšie čerešne. Po dodaní do mlyna sa čerešne namočia do čistej vody, aby sa odstránili zvyšky alebo nečistoty. Potom sa okamžite dodávajú na africké postele (vyvýšené postele) alebo na terasy, kde sa pomaly sušia 15 až 22 dní). V roku 2008 táto farma jednoznačne prispela k získaniu zlata na “Francisca Cubillo Salas’ Cup of Excellence”. Nie je tajomstvom, že nejeden svetový finalista baristických súťaží používal vo finále práve kávu z tejto farmy. Chuť: čučoriedky, kôstkové ovocie, medový melón

01816

Nový

30 ks skladom

16,50 € s DPH

66,00 € za kg

Pražená zrnková káva
Zloženie: 100% Arabica
Producent: Francisca y Oscar Chacón, Finca Las Lajas
Región: Poás
Odroda kávy: Villa Sarchi, Catuai, Caturra
Spôsob spracovania: Natural- Suchá metóda
Nadmorská výška: 1450 m n.m
Hmotnosť: 250 g

Čerstvo pražené na Slovensku

 

Ohodnotiť

Verticcio Costa Rica Las Lajas Perla Negra 250g

Verticcio Costa Rica Las Lajas Perla Negra 250g

Rodina Chacón Solano pestuje a spracováva kávu v Las Lajas viac ako 80 rokov po tri generácie a ich farma je jednou z mála fariem v Kostarike, ktorá je úradne certifikovaná ako ekologická. Výrobné procesy prebiehajú úplne bez chemikálií a agro-toxínov. Las Lajas sa nachádza v nadmorskej výške 1 300 - 1 500 m na úpätí sopky Poás v regióne Sabanilla de Alajuela v centrálnom údolí Kostariky. Táto svieža a úrodná oblasť sa vyznačuje silnými a pravidelnými zrážkami okolo 3000 mm počas 150 dní v roku. Čerešne sú selektívne vyberané, zbierajú sa iba úplne zrelé a najkvalitnejšie plody, ktoré sa spracúvajú v najmodernejšom mikromile priekopníckou metódou „Perla Negra“ (spracúvajú sa iba tie najzreteľnejšie a najdokonalejšie čerešne. Po dodaní do mlyna sa čerešne namočia do čistej vody, aby sa odstránili zvyšky alebo nečistoty. Potom sa okamžite dodávajú na africké postele (vyvýšené postele) alebo na terasy, kde sa pomaly sušia 15 až 22 dní). V roku 2008 táto farma jednoznačne prispela k získaniu zlata na “Francisca Cubillo Salas’ Cup of Excellence”. Nie je tajomstvom, že nejeden svetový finalista baristických súťaží používal vo finále práve kávu z tejto farmy. Chuť: čučoriedky, kôstkové ovocie, medový melón

Podobné produkty

Prezeraním týchto stránok vyjadrujete súhlas s používaním cookies súborov.