E-CLUB

Verticcio Colombia SHG Las Delicias 125g

Nové
Verticcio Colombia SHG Las Delicias 125g
Káva Verticcio Colombia SHG Las Delicias pochádza z rúk mladého farmára Yesida, ktorý na svojej farme aplikuje experimentálne spôsoby spracovania a inovatívne prístupy k udržateľnému pestovaniu kávy. Jedným z najlepších výsledkov experimentálneho spracovania na troj-hektárovej farme Las Delicias je táto anaeróbne fermentovaná caturra. Káva z približne 12 000 kávovníkov strávi 40 hodín vo fermentačných nádržiach, kde pôsobením oxidu uhličitého získa veľmi špecifický aromatický profil s prenikavými sirupovými tónmi jahôd a malín, prepletené so sladkými vínovými arómami. Proces fermentácie si vyžaduje starostlivý dohľad - o pár hodín menej, alebo viac, a vzácny kultivar caturry by bol znehodnotený. Stredne plné, príjemne zaoblené telo vďaka fermentácii získava sýtený, perlivý charakter a na jazyku sa rýchlo rozvinie. V ľahkej, stredne dlhej dochuti vystupujú jasné tóny pomarančov a citrónov, vyššia vínová acidita je komplexná a sladká. Chuť: pomaranče, citróny, bobuľové ovocie, vínová acidita

02027

Nový

22 ks skladom

19,90 € s DPH

159,20 € za kg

Logo GP WebPay Logo: Akceptované typy platobných kariet

Pražená zrnková káva
Zloženie: 100% Arabika
Producent: Yesid Castadena - Finca Las Delicias
Región: Los Andres<Huila
Odroda kávy: Yellow Caturra
Zber: Október-December
Spôsob spracovania: Anaerobic washed - anaeróbna fermentácia kombinovaná s premývanou/mokrou metódou
Nadmorská výška: 1950 m.n.m.
Hmotnosť: 125g

Čerstvo pražené na Slovensku.

Ohodnotiť

Verticcio Colombia SHG Las Delicias 125g

Verticcio Colombia SHG Las Delicias 125g

Káva Verticcio Colombia SHG Las Delicias pochádza z rúk mladého farmára Yesida, ktorý na svojej farme aplikuje experimentálne spôsoby spracovania a inovatívne prístupy k udržateľnému pestovaniu kávy. Jedným z najlepších výsledkov experimentálneho spracovania na troj-hektárovej farme Las Delicias je táto anaeróbne fermentovaná caturra. Káva z približne 12 000 kávovníkov strávi 40 hodín vo fermentačných nádržiach, kde pôsobením oxidu uhličitého získa veľmi špecifický aromatický profil s prenikavými sirupovými tónmi jahôd a malín, prepletené so sladkými vínovými arómami. Proces fermentácie si vyžaduje starostlivý dohľad - o pár hodín menej, alebo viac, a vzácny kultivar caturry by bol znehodnotený. Stredne plné, príjemne zaoblené telo vďaka fermentácii získava sýtený, perlivý charakter a na jazyku sa rýchlo rozvinie. V ľahkej, stredne dlhej dochuti vystupujú jasné tóny pomarančov a citrónov, vyššia vínová acidita je komplexná a sladká. Chuť: pomaranče, citróny, bobuľové ovocie, vínová acidita

Podobné produkty

Prezeraním týchto stránok vyjadrujete súhlas s používaním cookies súborov.