Verticcio HONDURAS Cerro Azul 250g

Mikrolot Cerro Azul je jedným z novších kávových projektov rodiny Mierisch v Hondurase. Rodina Mierisch z Nikarague pestuje kávu už päť generácií a rozhodnutie pestovať kávu aj za hranicami urobila na základe skúseností ako jedného z hlavných sudcov súťaže Cup of Excellence v Hondurase. Videli tu úžasný potenciál, ale zároveň nedostatok starostlivosti a pozornosti k detailom vo fáze spracovania. Rodina dosahuje vynikajúce výsledky vďaka vlastnému špeciálnemu spôsobu poľnohospodárstva a vďaka pôsobeniu v Cup of Excellence, čím si zabezpečila výnimočných odberateľov a postavila sa na čelo vývoja v oblasti pestovania kávy. V roku 2011 začal projekt revitalizácie Finca Cerro Azul v regióne národného parku Azul Meamba, v Siguatepeque, Comayagua. Farma leží na druhej strane jazera Yojoa a je požehnaná jedinečnými mikroklimatickými podmienkami, s ktorými má rodina bohaté skúsenosti, keďže sú podobné podmienkam na území ich fariem v Nikaragui. Chuť: horká čokoláda, tmavý rum, nektár, tropické ovocie

01763

Nový

28 ks skladom

12,50 € s DPH

50,00 € za kg

Pražená zrnková káva
Zloženie: 100% Arabica
Producent: The Mierisch
Región: Finca Cerro Azul < Siguatepeque  < Comayagua
Odroda kávy: red bourbon
Zber: Október - Apríl
Spôsob spracovania: Natural - suchá metóda
Nadmorská výška: 1450-1900 m.n.m.
Hmotnosť: 250g

Čerstvo pražené na Slovensku

Ohodnotiť

Verticcio HONDURAS Cerro Azul 250g

Verticcio HONDURAS Cerro Azul 250g

Mikrolot Cerro Azul je jedným z novších kávových projektov rodiny Mierisch v Hondurase. Rodina Mierisch z Nikarague pestuje kávu už päť generácií a rozhodnutie pestovať kávu aj za hranicami urobila na základe skúseností ako jedného z hlavných sudcov súťaže Cup of Excellence v Hondurase. Videli tu úžasný potenciál, ale zároveň nedostatok starostlivosti a pozornosti k detailom vo fáze spracovania. Rodina dosahuje vynikajúce výsledky vďaka vlastnému špeciálnemu spôsobu poľnohospodárstva a vďaka pôsobeniu v Cup of Excellence, čím si zabezpečila výnimočných odberateľov a postavila sa na čelo vývoja v oblasti pestovania kávy. V roku 2011 začal projekt revitalizácie Finca Cerro Azul v regióne národného parku Azul Meamba, v Siguatepeque, Comayagua. Farma leží na druhej strane jazera Yojoa a je požehnaná jedinečnými mikroklimatickými podmienkami, s ktorými má rodina bohaté skúsenosti, keďže sú podobné podmienkam na území ich fariem v Nikaragui. Chuť: horká čokoláda, tmavý rum, nektár, tropické ovocie

Podobné produkty

Prezeraním týchto stránok vyjadrujete súhlas s používaním cookies súborov.