E-CLUB

Verticcio Academy

Vzdelávanie a neustále napredovanie v oblasti kávy a kávového sveta, či už naše interné, ale aj to externé, pre našich klientov a širokú verejnosť, je jedným zo základných pilierov spoločnosti Verticcio. Keďže dobrá káva a poznanie idú ruka v ruke, rozhodli sme sa, že aj vás svoje know-how radi naučíme.

main

Naše akreditované školenia sú určené pre všetkých milovníkov kávy, či už začiatočníkov alebo skúsenejších baristov, ktorí chcú v danej oblasti napredovať a zdokonaliť sa.

Školenia prebiehajú v akreditovanej miestnosti v priestoroch Verticcio academy v Žiline vybavenej špičkovou technológiou v spravidla 4 členných skupinách, čo zabezpečí vysokú intenzitu výučby, ale aj individuálny prístup ku každému účastníkovi.

1
2
3
4
5

Školenia sú vedené našimi akreditovanými lektormi, pričom každý typ školenia prepája teoretické poznatky s praxou a trvá 1 deň. Absolvent po jeho ukončení a zvládnutí záverečnej skúšky získa Osvedčenie o absolvovaní akreditovaného vzdelávacieho programu Ministerstva Školstva SR, čím získa nie len osobnostný prínos, ale aj pridanú hodnotu pre trh práce.

Vyberte si z našich školení

BARISTA BASIC – Espresso

espresso

Obsah kurzu

Teoretická časť
Káva
  • Kávovník ako rastlina
  • Zber zeleného zrna
  • Spracovanie zelenej kávy
  • Praženie
Espresso
  • Parametre espressa
  • TDS
  • Extrakcia
  • Základné chute kávy
Praktická časť
  • Nastavenie mlynčeka
  • Nastavenie kávovaru
  • Nastavenie espressa podľa parametrov
  • Základné kávové nápoje
  • Hygiena kávovaru

Dátum najbližšieho školenia

17.7.2020

LATTE ART

latte art

Obsah kurzu

Teoretická časť
Káva
  • Kávovník ako rastlina
  • Zber zeleného zrna
  • Spracovanie zelenej kávy
  • Praženie
Základy Latte artu
  • Espresso
  • Naparovanie mlieka
  • Hygiena
Praktická časť
  • Hladenie krémy
  • Naparovanie mlieka
  • Základné vylievané vzory: srdce, tulipán, rozzeta
  • Dokresľované vzory
  • Zložitejšie vzory

Dátum najbližšieho školenia

10.7.2020

ALTERNATÍVNA PRÍPRAVA KÁVY

alternatíva

Obsah kurzu

Teoretická časť
Káva
  • Kávovník ako rastlina
  • Zber zeleného zrna
  • Spracovanie zelenej kávy
  • Praženie
Espresso
  • Pour- over
  • Perkolácia
  • Full- immersion
  • Hybridné
Praktická časť
  • Alternatívna príprava kávy- V60
  • Alternatívna príprava kávy- Chemex
  • Alternatívna príprava kávy- Mokka
  • Alternatívna príprava kávy- Kompresso
  • Alternatívna príprava kávy- French press
  • Alternatívna príprava kávy- Asobu
  • Alternatívna príprava kávy- Gina
  • Alternatívna príprava kávy- Aeropress

Dátum najbližšieho školenia

čoskoro zverejníme
cena za školenie 100 eur bez dph / osoba
Máte záujem?

Napíšte nám alebo zavolajte a radi sa s vami dohodneme.

Kontakt

Prezeraním týchto stránok vyjadrujete súhlas s používaním cookies súborov.